Nyhetsarkiv

Spesialomvisning for Bryggens Venner – Legender i gullKjære Bryggevenner


Bryggens Museum viser i høst den flotteste kulturhistoriske utstillingen som har vært vist i Norge på mange år.


Bryggens Venner inviterer med dette sine medlemmer til spesialomvisning i den spektakulære utstillingen som har fått navnet Legender i gull. En av museets dyktige formidlere tar dere med på en 45 minutters tur i den Trakiske krigerkulturens verden – en verden fylt av myter, gullskatter, fantastiske gravminner og gjenstander av en håndverksmessig kvalitet  du neppe har sett tidligere. Om du ønsker mer informasjon om utstillingen finner du dette på nettsiden www.legenderigull.no Du kan også følge med på utstillingen på facebook under navnet Legender i gull.


Det er satt opp fire alternative omvisninger:


Torsdag 14. september kl. 11.30 – 12.15 (Fullbooket)
Tirsdag 3. oktober kl. 11.30 – 12.15
Torsdag 19. oktober kl. 11.30 – 12.15
Torsdag 19. oktober kl. 18.00 – 19.00.


Omvisningen på kveldstid er tiltenkt medlemmer som ikke har mulighet til å besøke utstillingen på dagtid.


Det er kun plass til 20 personer pr. omvisning på dagtid, mens det er plass til noen flere på kveldstid. Det er viktig at du melder deg på til Christine Frønsdal chrfro@bymuseet.no og oppgir navn og dato for deltakelse.


Bryggens Museum er stolte over å kunne vise denne fantastiske utstillingen av arkeologiske skatter og å fremme en relativt ukjent europeisk kultur! Deler av dette materialet har tidligere vært vist på museer som Louvre, det Statlige historiske museet i Moskva og Museet for vestlig kunst i Tokyo. De eldste gjenstandene er fra det andre årtusen f.Kr. og vi følger den Trakiske kulturen frem til ca. 400 e Kr.


Husk å ta med medlemskortet. Vi minner om at du som medlem også kan se utstillingen gratis andre dager dersom du ikke har anledning en av de planlagte datoene. Men opplevelsen vil bli bedre med en kunnskapsrik omviser!


Med Bryggehilsen

Styret i Bryggens Venner


Kommentarer er lukket.

Følg oss på FB