Nyhetsarkiv

Vervet 100 nye medlemmer

Det summet i stemmer og aktivitet da en engere krets av Bryggens Venner var samlet til vervekveld. Og verving ble det! Vel 100 nye medlemmer greide vervegjengen å få med seg i løpet av noen kveldstimer.

Det hele startet på sist medlemsmøte i Bryggens Venner, da alle fremmøtte medlemmer ble utfordret til å lage en liste med venner og kjente som de ønsket skulle verves inn i venneforeningen. Listen på vervenavn var på over 200.


Vervesjef Gerhard Alexander Runshaug hadde lagt godt til rette med både pizza, brus og smågodt til dem som tok på seg verveoppgaven. I tillegg til vervingen, ble en del medlemmer ringt opp for å sjekke medlemsdetaljer. Venneforeningen har behov for riktig kontaktinformasjon – ikke minst korrekte e-post-adresser, slik at kommunikasjonen med medlemmene er enklere.


– En stor takk til alle som deltok på vervekvelden. Og husk at det fremdeles ikke er for sent å verve nye medlemmer til Bryggens Venner. Det er enkelt å selv registrere seg som nytt medlem på nettsidene våre, sier Gerhard Alexander Runshaug.


Vi ønsker alle nye medlemmer velkomne, og minner både dem og alle andre om neste medlemsmøtet 2. oktober, hvor temaet er: Bybanen over Bryggen?


Tone Hartvedt

Kommentarer er lukket.

Følg oss på FB