Nyhetsarkiv

Raff aften på Pütterstuen

Bryggens Venner åpnet storstuen for designerne etter Raff Fagdag. Hvem visste at tørrfisk kunne smake så godt?Kjell Moberg
En fornøyd og nyinspirert gjeng deltakere og foredragsholdere fra Raff Fagdag, ble i regi av Bryggens Venner tatt vel i mot i Bryggestredet. Mens de gamle husene badet i vakker kveldssol, berettet Janicke Runshaug Foss, leder for Bryggens Venner, om viktigheten av ungt engasjement i Bryggen og dens historie.


- Vi i Bryggens venner ønsker å støtte opp om utvikling av design og annen samtidsakutell kulturnæring på Bryggen.


Bryggen har historie, kultur og kreative miljøer. I Raffmagasinet leste jeg at Gunnhild Nygaard ble ubevisst inspirert av fargene i Domkirken og at inspirasjonen til plaggene fra Oleana som vises på utstillingen, er gamle kniplinger.


Det gleder. Bryggen og har hele tiden noe å gi, sa Runshaug Foss.


Der er ingen tvil om at Bryggen, både med sin sjam og skjønnhet, men også spennede historie kan være til inspirasjon for noen og enhver.


Petter A Visted – nestleder i Bryggens Venner, som koordinerte denne kvelden, berettet med glød om Pütterstuen og dens historie.


Kjell Moberg(Bryggens Venner), fortalte så om Bryggens handelshistorie, før vi fikk en ytterst overbevisende tale om tørrfiskens viktighet, ypperlige kvalitet og rike smak. For å sette et solid utropstegn bak det hele, ble vi invitert opp i den erverdige Pütterstuen for å nyte – ja nettopp tørrfisk.


Om det smakte!


Vi takker Bryggens Venner for en herlig avslutning på Raff Fagdag 2011.Designere og foredragsholdere blir ønsket velkommen


Janicke Runshaug Foss, Monica Hannestad og Petter A VistedKjell Moberg priser tørrfisken!


Hanne Wetland og Maria Valding SeimTil Putterstuen


Her dufter det av historie!Jan Andurfoss(AG9), bød på leskende Hardangercider.


Hygge i Putterstuen, bakerst i bildet Bjørn Bruun og Monica HannestadTørrfisk-gourmet!


Aldri har tørrfisk smakt så godtAnne Knutsen, Cecilie Bannow, Anita Mannes


Samling


Foto: Design Region Bergen

Kommentarer er lukket.

Følg oss på FB